1. Home

Kontaktirajte nas

Agencija BeostanO nama

Agencija Beostan osnovana je 2000 godine u Beogradu. Osnivač i vlasnik je Todorović Branka, agencija je registrovana kao specijalizovana agencija za izdavanje stanova i poslovnih prostora na teritoriji Novog Beograda i centra grada.

U svom dugogodišnjem radu sarađivali smo sa ambasadama, predstavnistvima kompanija, sportskim klubovima, fakultetima i mnogobrojnim pojedincima. Princip rada naše agenicije je da se svaki klijent ispoštuje, da se svakom omogući da pronađe prostor u skladu sa svojim željama i mogućnostima.

Radno vreme agencije je radnim danom od 8 do 20 časova. Diskrecija klijenata i podataka ostavljenih u agenciji je zagarantovana. Sve nepokretnosti koje nudimo dobili smo direktno od vlasnika ili njihovih ovlašćenih zastupnika.

Takođe agencija radi i procenu vrednosti nepokretnosti. Agencija svoje usluge naplaćuje isključivo po obavljenom poslu u iznosu od 50% na dogovorenu mesečnu kiriju kod zakupa. Na našem web sajtu dnevno možete da se informišete o najnovijim ponudama.

Budite u kontaktu sa nama!

Ako izdajete ili iznajmljujete stan nudimo Vam:
diskreciju, realnu procenu, ozbiljne klijente, hitne ponude - izdajemo odmah.

DetaljiAgencija Beostan

  1. Novi Beograd - Beograd - Srbija
  2. (011) 3178-301
  3. (063) 324-247
  4. (063) 304-314
  5. (011) 3178-380
  6. agbeostan@gmail.com
  7. www.beostan.co.rs

Agencija Beostan

Vaša agencija za izdavanje stanova. | Sva prava su zadržana, zabranjeno je preuzimanje slika sa ovog sajta. Za sve prekršaje, nadležan je sud u Beogradu!

Posrednički ugovori

Preuzmite posrednički ugovor IZDAVANJE:
Zakupac
Zakupodavac